kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
MP3 grubundan Yıldız Asyalı (ortada) rahatsızlanınca, Burcu Canbaş ve Seda Telciler konsere yalnız çıktı.

Eleştirileri okudu hastanelik oldu

MP3 grubundan Yıldız Asyalı, internette klibi için yazılan olumsuz eleştirileri okuyunca fenalaştı. Asyalı konser programını iptal etti..
Yaşları 20-27 arasında değişen üç güzel kızdan oluşan "MP3" grubu ile "Hepsi" arasındaki rekabet hastanede bitti. Yıldız Asyalı, Seda Telciler, Burcu Canbaş'tan oluşan MP3, "Sevmek Zamanı" adlı albümlerindeki aynı adlı şarkıya klip yaptı. Ancak klip, internetin popüler video paylaşım sitesi YouTube'da yayımlanmaya başladığı zaman pek olumlu eleştiri almadı. Grubun klibine YouTube'da yapılan olumsuz yorumlar, özellikle Yıldız Asyalı'yı çok rahatsız etti. İnternette, "Hepsi daha güzel söylüyor" ya da "Onların hayranı daha çok" gibi ifadeleri okuyan Yıldız Asyalı'nın üzüntüden fenalaşarak, hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Güzel kemancıya hastanede "panik atak" teşhisi kondu.

KONSERE ÇIKMADI
Asyalı bu yüzden Tekirdağ'daki Malkara Çocuk Festivali'ndeki konsere katılamadı. Asyalı'nın, grubunun 28 Ağustos'ta Ayvalık ve 30 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde vereceği konserlere de katılamayacağı belirtildi.