kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
F.Bahçe'de kalmak için çaba gösteren İbrahim Kutluay'a son olarak Beşiktaş teklif götürdü.

Açık çeki reddetti

FEHMİ ÖZGÜLER
F.Bahçe Ülker'de kalıp kalmayacağı hala belli olmayan İbrahim Kutluay, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, "Sana açık çek. Rakamı yaz yeter" şeklindeki teklifini geri çevirdi ..
Basketbolda transferlerin yavaş yavaş tamamlanmasından sonra bütün gözler İbrahim Kutluay'a çevrildi. Fenerbahçe Ülker'de kalıp kalmayacağı hala belli olmayan ve bir çok kulüpten transfer teklifi alan milli basketbolcunun adı Galatasaray ile de anılmıştı. Askerlik sorunu nedeniyle geçen sezon ortasında gittiği PAOK ile halen 1 yıllık opsiyonlu anlaşması bulunan Kutluay'a Karşıyaka, Antalya Büyükşehir Belediye ve Kepez Belediye talip olmuş, özellikle iki Antalya ekibi çok ciddi tekliflerde bulunmuştu. Ancak önceliği hep Fenerbahçe'ye tanıyan İbrahim son olarak kendisine sunulan 'açık çek'i reddetti.

TEKLİF BİZZAT BAŞKAN'DAN
Bu çekin sahibi ise bizzat Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören idi. Basketbolda adeta F.Bahçe'nin sembolü haline gelmiş olan Kutluay ile görüşen Demirören, "Sana açık çek. Rakamı sen yaz, Beşiktaş'a gel" teklifini masaya koydu.Ancak Kutluay, basketbolu F.Bahçe'de bırakmak istediğini, Türkiye'de de sarı-lacivertli formadan başka forma giymeyeceğini söyledi ve teşekkür ederek Demirören'e 'Hayır' cevabını verdi.
19:00
Galatasaray - Denizlispor
Turkcell Süper Lig (LİG TV)
21:00
Sivasspor - Kayserispor
Turkcell Süper Lig
21:00
Hacettepe Spor - Bursaspor
Turkcell Süper Lig
21:00
İ.B.B. Spor - Eskişehirspor
Turkcell Süper Lig
21:45
Gaziantepspor - Fenerbahçe
Turkcell Süper Lig (LİG TV)