kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İyi başlayalım

FATİH DOĞAN
Beşiktaş'ta kaptan Delgado kolları sıvadı ve yeni sezon öncesi arkadaşlarını uyardı: "Sezonun ilk maçları hep önemlidir. Güzel başlayıp; üzülmeyelim."..
Beşiktaş'ın yeni kaptanı Delgado dünkü idman öncesi arkadaşlarıyla bir toplantı yaparak yeni sezonla ilgili bir konuşma yaptı. Arjantinli futbolcu, öncelikle arkadaşlarına teşekkür ederek, "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İki Avusturya kampı da bizim için verimliydi. Artık bu yaptığımız çalışmaların karşılığını görmenin zamanı geldi. Ligin ilk maçında lige yeni çıkmış bir takımla oynayacağız. Antalya'da ilk galibiyetimizi almalıyız" dedi.

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ
Artık taraftarın Beşiktaş'tan şampiyonluk beklediğini belirten Delgado sözlerini şöyle sürdürdü: "Hedefimiz şampiyonluk, şu anda ilk ve tek dileğim; kaptan olarak Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak. Sizler de bunu benim kadar istiyorsunuz. Geçen sezon üzdüğümüz taraftarımızın yüzünü hep beraber güldürelim." Yönetimin ve teknik kadronun kendisine verdiği yetkiyi en olumlu şekilde kullanıp takım içindeki disiplini korumayı istediğini belirten Delgado son olarak arkadaşlarına, "Takımdaki dostluk bozulmasın. Başarılar kenetlenmeyle gelecek" dedi.
19:00
Galatasaray - Denizlispor
Turkcell Süper Lig (LİG TV)
21:00
Sivasspor - Kayserispor
Turkcell Süper Lig
21:00
Hacettepe Spor - Bursaspor
Turkcell Süper Lig
21:00
İ.B.B. Spor - Eskişehirspor
Turkcell Süper Lig
21:45
Gaziantepspor - Fenerbahçe
Turkcell Süper Lig (LİG TV)