kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Dansöz Senna

GALİP ÖZTÜRK
"Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones'e 'Evet' dedim" açıklamasını yapan Brezilya asıllı İspanyol futbolcu, şimdi de "Villarreal'de kalmak istiyorum" şeklinde konuştu..
İspanya'nın Danimarka ile oynadığı hazırlık maçının ardından, "Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones beni istediğini söyledi. Ben de ona, 'Elbette seninle çalışmak isterim' dedim. Şu anda Fenerbahçe ile Villarreal arasında görüşmeler sürüyor" ifadesini kullanan Marcos Senna yine ağız değiştirdi. Dün İspanyol haber ajansı EFE'ye konuşan 32 yaşındaki futbolcu, "Villarreal'de kalmak istiyorum" diyerek futbol kamuoyunu şaşkınlığa uğrattı.

'FİYATINI ARTIRMAYA ÇALIŞIYOR'
Villarreal'in kendisi için çok önemli olduğunu belirten Senna, "Villarreal benim yüreğimdeki takım. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız ve bu benim için çok önemli. Villarreal benim kulübüm. Bunu sık sık söylüyorum ve dile getirmekten sıkılmıyorum. Dileğim ve amacım bu kulüpte kalmak. 32 yaşındayım ve geleceğimi düşünmek zorundayım. Menajerimle, Villarreal arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını bekliyorum. Ayrıca şu anda tek düşüncem futbol oynamak" dedi. İki günde tavır değiştiren Senna'nın bu tutumu, "Fenerbahçe ile Villarreal'i birlikte kullanıp alabileceği en fazla parayı koparmaya çalışıyor" şeklinde yorumlandı.
19:00
Galatasaray - Denizlispor
Turkcell Süper Lig (LİG TV)
21:00
Sivasspor - Kayserispor
Turkcell Süper Lig
21:00
Hacettepe Spor - Bursaspor
Turkcell Süper Lig
21:00
İ.B.B. Spor - Eskişehirspor
Turkcell Süper Lig
21:45
Gaziantepspor - Fenerbahçe
Turkcell Süper Lig (LİG TV)