kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
'Binbir Gece' yeni sezonda devam edecek.

Bergüzar ile Tamer de 'Ortadoğu starı' olacak

Bülent İPEK/MAGAZİN
Eski Türk dizilerinin Ortadoğu çıkarması sürüyor. 'Gümüş'ün ardından 'Yağmur Zamanı' ve 'Binbir Gece' de MBC'ye satıldı..
Yaklaşık 10 yıl önce Arjantin ve Brezilya dizilerine dünyanın parasını yatıran televizyoncular, şimdi Türk dizileri ile Ortadoğu ülkelerinde büyük sükse yapıyor. Bir bölümü en az 150 bin dolara mal olan dizileri, 2-3 bin dolar karşılığında pazarlayan yapımcılar; Türk oyuncuların da Ortadoğu'da fenomene dönüşmesine zemin hazırlıyor.

DUBAİ'DE İZLENECEKLER
Kıvanç Tatlıtuğ'u Arap kadınların gözdesi haline getiren 'Gümüş' dizisinin büyük sükse yapmasından sonra sırada Tamer Karadağlı ile Azra Akın'ın başrol oynadıkları 'Yağmur Zamanı' var. Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in rol aldığı 'Binbir Gece' de Dubai ve Suriye merkezli şirketlere pazarlanan diziler arasında yer alıyor.

ARAPLAR'IN SEVDİĞİ İŞLER

Tamer Karadağlı ile Bergüzar Korel'in Ortadoğu halkı tarafından beğenilmesi bekleniyor. Ortadoğu'nun en büyük yayın ağına sahip MBC Grubu, Türkiye'deki Arap kökenli vatandaşların ilgiyle izlediği projelerin, kendi yayın ağında da izleneceğinden yola çıkarak; satın alacağı Türk dizilerini belirliyor.
Haberin fotoğrafları