kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Altay'da iki transfer
BANK Asya 1. Lig ekiplerinden Altay, Arjantinli Jorge Emanuel Molina ve Brezilyalı Tiago Queeroz Bezerra ile sözleşme imzaladı. 21 yaşındaki Molina'nın Arjantin'in Deportivo takımından, 21 yaşındaki Tiago'nun da Brezilya'nın Gama takımından transfer edildiği açıklandı.

Gaziantep ikisini geri aldı!
FENERBAHÇE, futbolcuları Mustafa Cevahir ve Olcan Adın'ın Gaziantepspor'a transferi konusunda anlaşmanın sağlandığını açıkladı. İki futbolcunun dün akşam Gaziantep'e gittikleri öğrenilirken bugünkü Gaziantep-Fenerbahçe maçında forma giyebilecekleri bildirildi.

Ersen'den müjdeli haber
İSPANYA'NIN Recreativo Huelva takımında oynayan ve hazırlık maçında sakatlanan Ersen Martin'in ameliyat olmasına gerek kalmadığı açıklandı. Sol dizinden sakatlanan Ersen'in tedavi süreci ilk olarak üç ay olarak açıklanmıştı. Ancak yapılan detaylı incelemeler sonrası Ersen'in operasyon geçirmeden 6-8 haftada iyileşeceği duyuruldu.

İzmir TSYD'de final zamanı
TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen 40. TSYD Ege Dostluk Kupası'nda Manisaspor, Karşıyaka'yı normal süresi 0-0 biten karşılaşmada penaltılarla 4-3 yenip finale yükseldi. Günün ilk maçında ise Bucaspor, Altay'ı 2-1 mağlup etti. Turnuvanın finali yarın Manisaspor ile Bucaspor arasında oynanacak. Karşıyaka ile Altay kulüpleri ise üçüncülük mücadelesi yapacak.

Orduspor'da artçı deprem!
BANK Asya 1.Lig ekibi Orduspor'da başkan Mehmet Fikret Çavuş'un istifasının ardından teknik direktör Ahmet Suphi Evke de görevini bıraktı. Futbolcuların yaşanan belirsizliklere rağmen, başlamasına kısa bir süre kalan sezon için hazırlıklarını sürdürdükleri bildirildi. ERHAN ATASOY - Ordu

Kone'ye 8 ay futbol yasak

SEVİLLA'DA forma giyen Aroune Kone'nin milli maçta ciddi şekilde sakatlandığı ve 8 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. La Liga ekiplerinden Sevilla'nın başarılı golcüsü, Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nın Gine ile Paris'te oynadığı hazırlık karşılaşmasında dizinden ciddi şekilde sakatlanmıştı.
19:00
Galatasaray - Denizlispor
Turkcell Süper Lig (LİG TV)
21:00
Sivasspor - Kayserispor
Turkcell Süper Lig
21:00
Hacettepe Spor - Bursaspor
Turkcell Süper Lig
21:00
İ.B.B. Spor - Eskişehirspor
Turkcell Süper Lig
21:45
Gaziantepspor - Fenerbahçe
Turkcell Süper Lig (LİG TV)