kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Mühendisin katili sevgilisi

Abbas ÇAKAR SABAH
Kocaeli'nde öldürülen mühendisin boşanıp kendisiyle evlenmeyi reddettiği sevgilisi ve ağabeyi tarafından bıçaklandığı belirlendi..
İstanbul'da yaşayan evli ve 1 çocuk babası inşaat mühendisi Sefa Tura, 6 ay önce Kocaeli'nde çalışmaya başladı. Tura'dan 5 gün haber alamayan eşi Neslihan Tura, geçtiğimiz çarşamba günü durumu eşinin ağabeyi Doğan Tura'ya bildirdi. Kardeşinin evine giden Doğan Tura, yanıt alamayınca çilingir tutarak polis kontrolünde kapıyı açtırdı. Mühendisin boğazı kesilerek ve 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

'BENİMLE EVLENECEKTİ'
Polis, mühendisin otomobilinin çalındığını belirledi. Araç Ankara'da terk edilmiş halde bulundu. Tanıkların ifadelerinden yola çıkan polis, yaptığı araştırma sonucu mühendisin katil zanlısı oldukları iddiasıyla S.C. (26) adlı kadın ile ağabeyi H.C.'yi (37) Kuşadası'nda saklandıkları akrabalarının evinde yakalayarak gözaltına aldı. Öldürülen mühendisin bir süre önce eşinden boşanan S.C. ile yaklaşık bir yıldır yasak aşk yaşadığı öne sürüldü. S.C.'nin Emniyet'teki ifadesinde, mühendis Sefa Tura'nın kendisine evlenme vaadinde bulunduğunu, ama bu sözünü yerine getirmediğini öne sürerek, bu yüzden çıkan tartışmada Tura'yı, ağabeyi H.C. ile birlikte öldürdüklerini itiraf ettiği öğrenildi. Gözaltındaki zanlılar sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.
Haberin fotoğrafları