kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Beni parktaki bir bank zannediyorlar

* 'Şöhret olmak için, yönetmenle yakın olmak gerekir' gibi yaygın bir kanı vardır ama yönetmenin şöhret olmak isteyenlerle nasıl baş ettiğine değinilmez? Çok teşekkür ederim. Bu konunun tam tersi açıdan baktığınız için tebrik ediyorum sizi. Bizi bir nevi kamu malı gibi görüyorlar. Parklardaki banklardan biri zannediyorlar; gelip üstümüze oturacak... İşte şöhret olmak böylesine tatsız, tuzsuz bir olay.

* Şöhret olmak isteyenler sürekli çevrenizde mi dolaşıyor? Bana daha çok telefon tacizi geliyor. "Sinan Ağabey ben Adana'dan arıyorum. Çok güzelim, vücudum da çok güzel, bir geleyim mi?" diyenler öyle fazla ki. "Gelme" deyip, telefonu suratlarına kapatıyorum. Tanımadığım numaraları açmıyorum. Tesadüfen açmışsam da konuşmadan kapatıyorum.

* Bir yönetmen olarak oyuncular kadar çok tanınıyorsunuz... Meşhur falan olmak istemezdim. Kendimi ortadan yok etmeyi çok istiyorum. Meşhur olmak, zille dolaşmak gibi. Hele bir yönetmenin meşhur olması o kadar saçma ki... Ben bir yararını görmedim meşhur olmanın. Onun için de artık dinlenmek istiyorum.