kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gülben Ergen, 'Sürpriz'in finalinde hem yapımcısı Okan Bayülgen'e, hem ekibine hem de atv'ye teşekkür etti.

Reyting uğruna kimseyi ayaklar altına almadık!

Gülben Ergen'in 'Sürpriz'i renkli bir finalle ekrana veda etti. Ünlü şarkıcı, yapımcısı Okan Bayülgen'e "Program çok mu başarısızdı?" diye sordu. Bayülgen'in yanıtı ise "Reyting için kimse ayaklar altına alınmadı" oldu!..
Gülben Ergen'in hazırlayıp sunduğu, Okan Bayülgen'in yapımcılığını üstlendiği Sürpriz', ekranlara veda etti. Final programında Ergen'in ilk konuğu Okan Bayülgen oldu. İkili; son günlerde 'Sürpriz' hakkında yapılan süpekülasyonlara canlı yayında yanıt verdi. "Haftalardır beraberiz. Çok mutlu ve gururluyuz" diye programın açılışını yapan Ergen, söylentilerin ardındaki gerçekleri şöyle ifade etti:

BAŞARISIZ MI OLDUK?
"Çok şey yazıldı ve çizildi. Programın kanal tarafından bitirildiği söylendi. Çok çalışkan bir insan olmama rağmen devam edemeyeceğimi, eğlendiremeyeceğimi söyledim kanalıma. 13 program olarak anlaşmıştık. Geçen hafta kendim tatil istedim. Acılı bir günümdü ve program yapamayacağımı bildirdim. Bu hafta da 13'üncü ve final programını yapıyoruz." Bu açıklamanın ardından "Yapımcım, arkadaşım, dostum ve sizlerin Okan Bayülgen'i" diye Okan Bayülgen'i stüdyoya davet eden Ergen, yapımcısına "Bizim programımız çok mu başarısızdı, reyting almıyor muydu?" sorusunu yöneltti. Okan Bayülgen ise tartışılan 'Sürpriz'i şu sözlerle savundu:

SAYGIN BİR İŞ YAPTIK "Gösteri, her zaman para kazandıran bir meslektir. Geçen hafta çok acılı bir dönem geçirdin ve para kazanmayı bir kenara bırakıp program yapmamayı tercih ettin. Oysa, en acılı günümüzde bile eğlence programları devam ediyor. Ama sen bunu istemedin. O yüzden seni bu konuda tebrik ediyorum. Birilerini sevindireceksem; evet program tutmadı. Ama biz çok saygın ve çok güzel bir program yaptık. Buraya gelen hiçbir konuğu reyting uğruna rencide etmedik. İbrahim Tatlıses'e bale yaptırdık, Müslüm Baba'ya tekerleme söylettik. Reyting için hiç kimse ayaklar altına alınmamıştır." 'Sürpriz'in finaline konuk olan diğer ünlüler ise Alişan, spiker Saba Tümer ve şarkıcı Betül Demir oldu. Gülben Ergen programın sonunda, "Kanalıma programın arkasında sapasağlam durduğu için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Haberin fotoğrafları