kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
TÖREN BUGÜN... Madalya töreni geç saatlere kaldığı için dün yarıştan sonra yapılamadı. Elvan gümüş madalyasını bugün yapılacak törenle alacak.

Ben bir Türk kızıyım

Tarihe geçen Abeylegesse, "Yıllardır Türkiye'deyim. Beni içinizden biri olarak görmenizi istiyorum. Türkiye adına ilk kez olimpiyatlarda madalya aldığım için çok mutluyum" dedi ..
Atletizmde bayanlar 10 bin metrede 2. olarak Türkiye'ye gümüş madalya kazandırarak tarihe geçen Elvan Abeylegesse, yarış sonrasında çok mutlu olduğunu söyledi. Antrenörünün verdiği taktiği aynen uyguladığını vurgulayan Elvan, "Türkiye adına ilk kez olimpiyatlarda madalya aldığım için çok mutluyum. Üstelik de Avrupa rekoru kırarak. Yarış benim açımdan çok rahat geçti" dedi. Elvan şunları söyledi, "Hayatımın en mutlu günlerinden birini yaşıyorum. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. 13 yıldır Türkiye'deyim. Ben de artık sizlerden biriyim. Beni bir Türk kızı olarak görün. 5 bin metre için konuşmak erken. Tartan çok sertti. Hocamla konuşup karar vereceğiz. Ayaklarımın durumuna da bakacağız" ifadesini kullandı.