kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Konya, Feyenoord'a karşı
Konyaspor yeni sezonu Hollanda liginin önde gelen ekiplerinden Feyenoord ile açıyor. Bugün Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de Feyenoord ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı futbolcular, taraftarların kendilerine destek vermesini istiyor. Bu arada dün uçakla şehre gelen ve Konyaspor yönetimi tarafından çiçeklerle karşılanan Feyenoord kafilesi, Rixos Otel'e yerleşti.

Gaziantepspor'a kötü haber
Gaziantepspor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Kemal Aslan ve Olcan'ın geri dönmesi gündeme geldi. İddiaya göre bu futbolcular için Gaziantepspor, Fenerbahçe'ye hiçbir ödeme yapmadı. Sarı lacivertli kulüp de bunun üzerine iki futbolcusuna haber göndererek İstanbul'a dönmeleri çağrısında bulundu.

Ermenistan'dan vize jesti
Dünya kupası elemelerinde 6 Eylül'de Erivan'da oynanacak Ermenistan-Türkiye maçı öncesi Ermenistan yönetiminden Türk taraftartara jest geldi. Türk vatandaşlarına yönelik vize zorunluluğunu 1-6 Eylül tarihleri arasında kaldıran Ermeni yönetimi, ziyaretçilerin şehir turlarına katılmak isteyeceklerini düşündükleri için süreyi uzun tuttuklarını açıkladılar.

Natali Hanikoğlu Beşiktaş'ta
Aroma Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Beşiktaş dün transfer bombasını patlattı. Eda'yı F.Bahçe'ye kaptıran siyah-beyazlılar, Natali Hanikoğlu'nu kadrosuna kattı. Çocuk için voleybola ara veren milli sporcu dün kendisini Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Siyah-beyazlılar ayrıca antrenör Bülent Karslıoğlu'nun yanısıra altyapıya da Adil Ok, Muzaffer Meriç ve İlker Küçün'ü getirdi.

Korkmaz ve Kandil'e ağır ceza
Bank Asya 1. Lig'de 9 Mart 2008'de oynanan İstanbulspor- G.Antep BŞB maçında şike yaptıkları ileri sürülen İstanbulsporlu futbolcular Hakan Korkmaz ile Alişen Kandil'e, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) ağır cezalar geldi. İki futbolcunun da maçın sonucunu etkilemeye yönelik eylemleri nedeniyle, takdiren 1 yıl resmi müsabakalardan men ve 20 biner YTL para cezası aldığı ifade edildi.