kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kezman Paris'te

Fenerbahçe ile Kezman arasındaki sorun çözüldü. Paris Saint Germain'e kiralanacak Sırp forvet pazartesi günü resmi sözleşmeye imza atacak ..
Fransa'nın Le Parisien gazetesi, Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman'ın pazartesi günü Paris Saint Germain'e imza atacağını yazdı. Paris kulübüne yakınlığıyla bilinen gazete, sarı-lacivertli kulüple Kezman arasındaki sorunun çözüldüğünü, Sırp forvetin kiralık olarak imza atacağını belirtti. İki sezon önce Atletico Madrid'ten büyük ümitlerle transfer edilen ancak 46 maçta 20 gol kaydeden Sırp milli oyuncu, hayal kırıklığı yaratmıştı. PSV Eindhoven'da dört sezonda 122 karşılaşmada 105 gol atarak yıldızlaşan Kezman, ardından forma giydiği Chelsea'de 25 maçta dört, Atletico Madrid'te ise 33 maçta 10 golle düşüşe geçmişti.

YENİ TRANSFERE YOL AÇTI
6+2 kontenjanı dolu olan ve Kezman ile Maldonado'yu göndermek isteyen sarı-lacivertli yönetim, Sırp golcünün gidişiyle rahat bir nefes alacak. Teknik direktör Aragones'in ilk tercihi Aurelio'nun gidişinin ardından ön liberoya bir oyuncu almak.