kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ARÇİL

Vefalı Trabzon

Ülkesi Gürcistan, Rusya ile savaşta olan Trabzonspor'un eski futbolcusu Arçil, "Trabzon halkı zor günde yanımızda oldu. Ailemi oraya gönderdim" dedi..
Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen Gürcü futbolcu Arçil Arvaladze, Gürcistan ile Rusya arasındaki savaş nedeniyle ailesinin Trabzon'da bulunduğunu ve kendisine bu konuda hiç bir yardımı esirgemeyen Trabzon halkına teşekkür ettiğini söyledi. Radyo kanalı Best FM'e konuşan Arçil, tüm Trabzon halkının ailesi ve kardeşleriyle yakından ilgilendiği için mutlu olduğunu belirterek, "Faruk Özak, Kenan İskender, Sadri Şener, arkadaşım Tolunay beni aradı. Ben de ailemi yolladım. İkiz kardeşim Şota'nın ailesi ve diğer kardeşlerimiz de Trabzon'da" diye konuştu.

'DURUM ÇOK KÖTÜ'
Şu an Batum'da olduğunu belirten Arçil, "Ruslar bin 200 tank ve 60 bin asker gönderdi. 5 gündür uyuyamadık. Tiflis'teki evime gidemiyorum. Burada yaşam çok kötü. Kumanya bulunamıyor. Doktorlar berbat şartlarda çalışıyor" diye konuştu. Arçil, herkesin savaşın durmasını istediğini ama çatışmaların sürdüğünü ifade edip, "Bizim Abhazya ve Güney Osetya ile sorunumuz yok. Sorun, bizim Avrupalı gibi yaşamak istememiz. Halkımızı zor günler bekliyor" açıklamalarını yaptı.