kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hande Yener kırmızı kostümü ve dansıyla da dikkat çekti.

Broadway gibi İstanbul gecesi

Mustafa DERYAHAN / MAGAZİN
Ünlü müzikallerden seçilmiş parçalardan oluşan Rock on Broadway'de Hande Yener, "Moulin Rouge" müzikalinin en popüler parçası "Roxanne"i seslendirdi..
Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen AVEA Harbiye Açıkhava Konserleri, "Rock on Broadway" projesi ile devam etti. Geçen yıl "Rock Müzikalleri" adı altında gerçekleştirilen ve büyük beğeni toplayan projenin devamı niteliğinde olan etkinlikte, Jesus Christ Superstar, The Wall, Chicago, Rent, We Will Rock You gibi ünlü müzikallerden seçilmiş parçalardan oluşan iddialı bir repertuvar sahneye kondu. Müzikseverlerin hafızalarına kazınmış rock müzikalleri antolojisi konserde Burak Kut, Fadik Sevin Atasoy, Meyra, Pamela ve Doğan Duru sahne aldı. Gecenin konuk sanatçısı ise Hande Yener oldu.

BURAK KUT PİYANO ÇALDI
Yıllar önce Sarah Brightman ile yaptığı düet çok beğenilen Burak Kut, "We Will Rock You" müzikalinden şarkılar söyledi. Genç şarkıcı, hem piyano çalarak hem güçlü yorumuyla "Queen" şarkılarına önceki gece hayat verdi. Gecede ünlü "Moulin Rouge" müzikalinin en popülerleşmiş parçası "Roxanne" i seslendiren Hande Yener ise projenin ilk müzikal deneyimi olduğunu belirterek "Ama çok iyi olacak. Çünkü dersime çok çalıştım. Değişimime gelirsek; insan kendini böyle aşıyor. Ama daha çocuk gibiyim, her gün yeniden başlıyor gibiyim her şeye" dedi. Gecede altı farklı karakteri canlandıran Fadik Sevin Atasoy ise "Keşke büyük bütçelerle büyük prodüksiyonlar sahneye koyabilsek" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları