kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Huzurları kaçtı

Yeni Haber
1 haftalık evli Çağla Şikel ve Emre Altuğ'un mutluluklarına gölge düştü. Altuğ'un evlenmeden kısa süre önce Çeşme'de İzmirli bir mankenle kaçamak yaptığı dedikoduları çifti üzdü.

Yaklaşık 4 yıllık aşklarını geçtiğimiz günlerde nikah masasına taşıyan Çağla Şikel ve Emre Altuğ, dedikoduların hedefi haline geldi. Birçok kişi, çift hakkında farklı farklı iddialar ortaya atarken Emre ile Çağla'yı asıl üzen haber yakışıklı popçunun düğünden 1 hafta önce çapkınlık yapmasıydı!

YERLİ MOSS

İddialara göre; Emre Altuğ ile Çağla Şikel, düğünlerinden 1 hafta önce Çeşme'de baş başa tatildeydi. Ancak Çağla, işleri nedeniyle İstanbul'a döndü, Emre ise Çeşme'de kaldı. İddialara göre de bunu fırsat bilen yakışıklı popçu 'yerli Kate Moss' olarak bilinen Esra Aktay isimli İzmirli bir mankenle kaçamak yaptı.

HAZIRLIKLILAR

Tüm bunlardan habersiz olan Çağla Şikel ise o sırada düğün hazırlıklarıyla ilgileniyordu. Haklarında çıkan bu ve buna benzer dedikodular karşısında çok üzülen ünlü çiftin yakın çevresine "Bizim mutluluğumuzu kıskanan birçok insan olduğunu biliyoruz. Kimse bizim aşkımıza gölge düşüremez" dediği söyleniyor.

TAKVİM