kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

ABD
Kedi katili 2 yıl hapis cezası aldı

LOS ANGELES'TA yaşayan Scott Allen Atkinson (46) kavga ettiği sevgilisinin Tweety adlı kedisini öldürdü. Kadının polise haber vermesiyle tutuklanan Atkinson'un kediyi öldürdükten sonra sevgilisinin kızına "Şimdi gidip anneni öldüreceğim" dediği de ortaya çıktı. Atkinson kedi öldürmekten ve tehditten 2 yıl hapis cezası aldı.

İNGİLTERE
Cep telefonu yüzünden kazaya 5 yıl

İNGİLTERE'DE cep telefonları yüzünden trafik yasası değişti. Gelecek haftadan itibaren ceple konuşurken ya da mesaj yazarken kazaya sebebiyet verenlere 5 yıl hapis geliyor. Daha önce otomobilde başka işlerle ilgilenmek sonucu meydana gelen kazalara sadece 5 bin Sterlin para cezası verilip, sürücünün ehliyetine el konuluyordu.

ALMANYA
Akıllı kedi sahibini kurtardı

BERLİN'DE yaşayan 48 yaşındaki Medina R. ve 17 yaşındaki oğlu televizyonda film izledikten sonra uyumaya gitti. Ancak film izlerken ışığı söndürüp mum yakan kadın yatarken mumu söndürmeyi unuttu. Birkaç saat sonra alevler bütün evi sardı. Evin üç yıllık kedisi Sina kadının yatağına tırmanarak sahibini uyandırdı. Ev halkı camdan atlayarak kurtuldu.