kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Benim Annem Bir Melek' ile ikinci buluşma yakında

Mustafa KIZIL/MAGAZİN
atv'nin kahkaha fırtınası estiren komedi dizisi 'Benim Annem Bir Melek'in çekimleri önceki gün yeniden başladı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Benim Annem Bir Melek' ile ikinci buluşma yakında
atv'nin kahkaha fırtınası estiren dizisi 'Benim Annem Bir Melek'in tatil sonrası çekimleri önceki gün Parkorman'daki BKM Platoları'nda başladı. Başrollerini Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu, Dolunay Soysert, Ali Sunal, Şehsuvar Aktaş, Ayçin İnci ve Nilgün Belgün'ün paylaştığı dizide; 'hem cadı, hem tatlı' bir kaynananın etrafında yaşanan kocaman, mutlu ve çok komik bir aile hikayesi anlatılıyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiğini dizi, yeni sezona süprizlerle başlıyor. Dizinin kadrosuna Betül Arım ve Kaya Akarsu da katıldı. Arım ile Akarsu; Ece'nin anne ve babasını canlandıracak.

ÇOK EĞLENCELİ BİR SET
'Benim Annem Bir Melek'in gelin Ece'si Dolunay Soysert, yaz boyunca 'Elif' dizisinde oyuncu koçluğu yaptığı için İstanbul- Bodrum arasında mekik dokuduğunu belirterek, şunları söyledi: "Tatile çıkarken gülen yüzlerle ayrılmıştık ama arada Oya Abla'nın sağlık sorunu bizi endişelendirmişti. Çok şükür şimdi her şey yolunda. O da enerjisini toplamış gelmiş. Bu set çok eğlenceli bir set zaten. Kendimi hiç işe geliyormuş gibi hissetmiyorum..."

ÇOCUK DURUMU YOK
Sinan Tuzcu ile mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu bir süre önce yakında çocuk yapabileceklerinin sinyalini vermişti. Soysert'e bu konuyla ilgili şu yanıtı verdi: "Şu an için çocuk durumu yok ama ben sürprizlere inanıyorum. O geleceği zamanı biliyordur. Biz aile olmayı seviyoruz. Çünkü mutlu ailelerin çocuklarıyız. Yemekte çocuk gürültüsü olsun, kalabalık yemekler yensin istiyoruz. Eninde sonunda hayatımız çocuklarla şenlenecektir."
Haberin fotoğrafları