kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bakan Güler (solda) İsmail YK ile (sağda) Sivas'a gitti.

Elektrikte YK mucizesi

Mehmet ÇALIŞKAN MAGAZİN
Elektrik tasarrufu kampanyası düzenleyen Bakan Hilmi Güler, konuşmalarını İsmail YK'nın konserlerinden önce yapıyor. Böylece binlerce kişiyi bilgilendiriyor..
Albümleri çok satan, konserlerinde en az 20-25 bin kişi toplayan şarkıcı İsmail YK'nın popülerliği, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in dikkatini çekti. Bakan Güler, EN-VER (Enerji Verimliliği) kampanyasını geniş kitlelere anlatabilmek için İsmail YK'nın kalabalığını kullanmaya başladı. Halkı, enerji tasarrufu yapmaya çağıran Bakan Güler, kampanya hakkında bilgi vermek için gittiği kentlerde konuşmalarını ünlü şarkıcının konserinden önce yapıyor. Böylece EN-VER hakkındaki bilgileri ilk ağızdan, binlerce kişiye aktarabiliyor.

'FAYDAM DOKUNSUN'
EN-VER için İsmail YK kalabalığının kullanıldığı ilk kent, Sivas oldu. Geçtiğimiz günlerde Bakan Güler ve İsmail YK, aynı uçakla Sivas'a gitti. Ünlü şarkıcının konserinden önce sahneye çıkan Güler, izleyenlere ENVER'in önemi hakkında bilgi verdi. Ünlü sanatçı, böyle önemli bir projede şarkılarının kullanılmasını şöyle değerlendirdi: "ENVER gibi memleket için faydalı bir kampanyanın geniş kitlelere ulaşmasında faydam oluyorsa ne mutlu bana. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in bu kampanyaya ne kadar önem verdiğini, gerek uçak yolculuğumuz sırasında, gerekse daha sonraki sohbetlerimizde gördüm. Hepimizin Sayın Güler'e destek vermesi gerekiyor."