kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Esin Yağmurdereli Osman Yağmurdereli

Yağmurdereli'nin işleri artık eşine emanet!

Bülent İPEK/MAGAZİN
Ünlü yapımcı Osman Yağmurdereli 'nin ölümü üzerine; 'İz Peşinde', 'Marziye' ve 'Yılan Hikayesi' gibi pek çok iddialı diziye imza atan Yağmur Ajans'ın akıbeti konuşuluyordu. Şirketin başına Yağmurdereli'nin eşi Esin Hanım'ın geçeceği açıklandı..
AKP İstanbul Milletvekili ünlü yapımcı Osman Yağmurdereli'nin ölümü, televizyon dünyasında şok etkisi yarattı. Bu ani ölümün ardından Yağmurdereli'ye ait olan ve bugüne dek 'İz Peşinde', Kınalı Kar', 'Marziye', Yılan Hikayesi', 'Melekler Adası', 'Sessiz Gemiler' ve Elveda Derken' gibi birçok diziyi izleyiciyle buluşturan Yağmur Ajans'ın durumunun ne olacağı tartışıldı. 20 yıllık şirketin geleceğine ilişkin açıklama, Yağmurdereli'nin ailesinden geldi. Açıklamaya göre; şirketin başına ünlü yapımcının eşi Esin Yağmurdereli geçecek.

HERKES ARKASINDA!
Bugüne dek, 2 bin bölümün üzerinde dizi çekerek ulaşılması zor bir rekora imza atan Yağmur Ajans'ın çalışanları, yeni sezonda da proje üretmeye devam edecek. Esin Yağmurdereli'nin en büyük destekçisi ise; şirketin kurumsallaşmış kadrosu olacak.
Haberin fotoğrafları