kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Batman'in laneti sürüyor!

'Kara Şövalye' filminin oyuncularının başına gelmeyen kalmadı. Önce, Heath Ledger öldü, daha sonra Christian Bale tutuklandı, şimdi de Morgan Freeman trafik kazası geçirdi ..
Tüm dünyada ilgiyle izlenen Batman serisinin yeni filmi 'Kara Şövalye' oyuncuları ve teknik ekibinin başlarına sürekli kötü bir şey gelmesi 'lanet' söylentilerine yol açtı. Her şey filmin teknik kadrosunda yer alan efekt teknisyeni Conway Wickliffe'in ölümüyle başladı. Geçtiğimiz eylül ayında bir film setinde kaza kurşununa kurban giden Wickliffe, bu olayda hayatını kaybetmişti.

HEP KÖTÜ OLAYLAR
Ardından yine filmin teknik ekibinden bir isim trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti. Filmin yıldızlarından ünlü aktör Heath Ledger ise, çekimleri tamamladıktan sonra geçtiğimiz ocak ayında aşırı ilaç içtiği gerekçesiyle hayatını kaybetmişti. Tam filmin kadrosu bu acı olayı unutmaya çalışırken, filmin Londra prömiyerinin yapılacağı sırada başrol yıldızı Christian Bale de, kız kardeşi ve annesine bir otel odasında şiddet gösterdiği gerekçesiyle tutuklanmış ve galaya özen izinle gidebilmişti. Bu olayların ardından şimdi de Morgan Freeman Mississippi eyaletinde bir otobanda trafik kazası geçirdi. Geçtiğimiz pazar günü yaşanan olayda, Freeman ağır yaralandı. Dirsek ve kolunu kırdığı belirtilen Oscarlı aktör bir süredir Memphis'te Bölge Tıp Merkezi Hastanesi'nde tedavi görüyor. Film ekibinden The Sun gazetesine konuşan bir yetkili, "Herkes korkmaya başladı. Yaşananlar bir lanet gibi" diyor.
Haberin fotoğrafları