kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Makyajla aramda gönül ilişkisi var

Müzik dünyasının çılgın kadınlarından Christina Aguilera, In style dergisine güzellik tüyolarını anlattı ve yıllar içinde değişen görünümünü yorumladı..
Kendi adıyla çıkardığı 'Inspire' adlı parfümü yakında raflardaki yerini alacak olan Christina Aguilera, güzelliğine düşkün olan kadınlardan biri. Zaten o da bunu saklamıyor ve "Dünyadaki ilk günümden beri makyajla aramda bir gönül ilişkisi var" diyor. Ama güzelliği için doğal yöntemlerden vazgeçmediğini de sözlerine ekliyor.

* CHRISTINA AGUILERA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

SÜSÜME DÜŞKÜNÜM

* Saçınız ve makyajınızla oynamaktan zevk alıyor gibisiniz. Bu ne zaman başladı? Her zaman süsüne püsüne düşkün bir kızdım. Küçükken annemin makyaj masasına oturur, parfümleri ve rujlarıyla oynardım. Doğduğum günden beri makyajla aramda bir gönül ilişkisi var diyebilirim.

* Yeni parfüm markanız 'Inspire' bu ay piyasaya çıkıyor. Nasıl bir parfüm oldu? Benden özellikler taşımasını istedim. Bu yüzden hem çok seksi, hem de kullandığınızda kendinizi çok rahat hissedeceğiniz bir koku oldu. Benim sevdiğim tüm kokuları bir araya getirdik.

* Sizce kadınlar her gün parfüm kullanmalı mı? Kesinlikle! Hamilelik burnumu; her türlü kokuya, özellikle de diğer insanların kokusuna karşı çok duyarlı yaptı. Ve parfüm kullanmayan, günün yoğun kokusunu üstünde taşıyan bir insanla aynı odada olmanın nasıl bir işkence olduğunu bilemezsiniz! O nedenle kendinizi başkalarına karşı suçlu hissedeceğinize, baştan bir parfüm kullanın çok daha iyi.

* Annelik, güzellik rutininizi başka hangi yönlerden etkiledi? Belki anneler kendilerine, güzelliklerine daha az vakit ayırabiliyorlar ama bence içlerinden taşan güzellik yüzlerine yansıdığı için çok daha çekici görünüyorlar. Şu an yedi aylık olan küçük oğlum Max benim tüm dünyamı aydınlattı mesela!

* Güzelliğiniz ile ilgili başka yardımcılarınız var mı peki? Pahalı ürünler ve bakımlar pek ilgimi çekmiyor. Çok bilindik, temel ürünler ve işlemlerle cildime bakmaya çalışıyorum.

* Görünümünüzü nasıl tarif edersiniz? Yayınladığım her albümle yepyeni bir görünüme bürünüyorum. Yeni şeyler denemeyi seviyorum ve çok ciddi bir kadın gibi gözükmek istemiyorum.