kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Geçmişi çok çabuk unuttular

Yeni Haber
Ünlüler geçmişlerini inkar ediyor. Örnek Ebru Şallı... Ünlü manken, "İstanbul'da hangi semtlerde oturdunuz?" sorusuna 'Bebek ve Etiler' yanıtını verdi. Oysa Şallı, ünlü olmadan önce Feriköy'de gecekonduda yaşıyordu.

ASLINI İNKAR EDENLER

Ebru Şallı'ya; 'İstanbul'da oturduğu semtler' soruldu. Sadece Bebek gibi lüks semtlerde yaşadığını dile getiren Ebru, yıllar önce Feriköy'deki bir gecekonduda oturduğunu sakladı!...

*EBRU ŞALLI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TEK İSİM EBRU DEĞİL!

Kimi magazin alemine girip şöhreti yakaladığı gün, kimi de evlendikten sonra unutuyor geçmişini. Tıpkı Ebru Şallı Tan gibi... Adını mankenlik yaparken duyduğumuz ve ardından Ozan Orhon'la evlenen Ebru, şimdi Harun Tan ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ancak işin ilginç yanı; Ebru geçmişini saklamaya çalışıyor.

EVLENMEDEN ÖNCE...

Bunun kanıtı ise Ebru Şallı Tan'ın geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportaj oldu. "Bugüne kadar İstanbul'da hangi semtlerde oturdunuz?" diye sorulan Ebru'nun yanıtı; "İstinye, Bebek ve Etiler" oldu. Ancak Ebru Şallı Tan, ilk evliliğini yapmadan önce Feriköy'deki bir gecekonduda yaşıyordu.

BABASINI 'ÖLDÜ' İLAN ETTİ!

Evlendikten sonra 'sosyetik' olan Ebru, akıllara kendisi gibi aslını inkar eden ünlüleri getirdi. Ebru Gündeş fakir babasını 'öldü' ilan etmiş, Aysun Kayacı babasını inkar etmiş, Güzide Duran da şoför babasını düğününe çağırmamıştı!

EVLENDİ, SOSYETE OLDU!

Ebru Şallı Tan, Harun Tan'la evlendikten sonra sosyetik davetlerin aranılan isimleri arasına girmeyi başardı!

TAKVİM