kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

14 milyon dolarlık poz

Hello dergisi, Angelina Jolie, Brad Pitt çiftinin 12 Temmuz'da doğan ikizlerinin fotoğraflarını yayımladı. Derginin fotoğraf hakkı için ödediği 14 milyon dolar, hayır işlerinde kullanılacak..
Magazin dergisi Hello, ABD'li ünlü sinema yıldızı Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin ikiz bebeklerinin fotoğraflarını yayımladı. Fransa'nın Nice kentindeki bir klinikte 12 Temmuz günü dünyaya gelen Knox Leon ve Vivienne Marcheline adlı bebeklerin fotoğraflarını Avrupa'da ilk kez yayımlayan Hello dergisinin, bunun için 14 milyon dolar ödediği belirtiliyor.

*İŞTE 14 MİLYON DOLARLIK POZ İÇİN TIKLAYINIZ...

PARA, JOLIE-PITT VAKFI'NA
Hello'nun parayı Jolie-Pitt Vakfı'na gönderdiği ve bu paranın sadece insani yardım amaçlı kurulan vakıfta kullanılacağı ifade edildi. Derginin kapağındaki fotoğrafta Brad Pitt ve Angelina Jolie, ikiz bebekleriyle beyaz kıyafetlerle görülüyor. 16 sayfa fotoğraflara ve röportaja ayrıldı. Fransa'nın güneyindeki Chateau Miraval malikânesinde olan çift, 4 çocukları (Maddox, Pax, Zahara, Shiloh) ve ikizlerle güzel vakit geçirdiklerini söyledi. Angelina Jolie, "Evde bir kaos" diye espri yaparken, "Ama olağanüstü vakit geçiriyoruz" diye ekledi. Brad Pitt ise "Viv (Vivienne) fiziksel ve ruhsal olarak Angelina'ya benziyor, Knox biraz bana" diye konuştu.