kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Oldukça korunaksız olan adliye bahçesine isteyen herkesin elini kolunu sallayarak girebildikleri görüldü.

Adliye bir haftada ikinci kez soyuldu

Mustafa KAYA SABAH
Geçtiğimiz cumartesi bir savcının laptop'unun çalındığı Beyoğlu Adliyesi dün akşam da soyuldu. Hırsızlar bu kez kasadaki 750 YTL'yi alarak kayıplara karıştı..
Beyoğlu Adliyesi'nde yaşanan hırsızlık olayına önceki gece bir yenisi eklendi. Adli sicil bürosuna giren hırsız, kasada bulunan 750 YTL'yi alıp kaçtı. Hırsızın girdiği pencereyi gören kameranın bozuk olduğu belirlendi. Geçtiğimiz cumartesi gecesi adliye binasına giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bir savcının laptop'unu çalıp, bir bilgisayarın hard disk kasasını götürmeye çalışmışlardı. Ancak hırsızlar yakalanacaklarını anlayınca kasayı yol ortasında bırakıp, kaçmışlardı. Adliyede önceki gece de ikinci soygun olayı yaşandı. A Blok'ta bulunan Adli Sicil Bürosu'na pencereden giren hırsız, kasada bulunan 750 YTL'yi aldı. Adliye çevresindeki ve hırsızın girdiği pencerenin yanındaki güvenlik kameralarının çalışmadığı saptandı.

GECE İKİ POLİS GÖREVLİ
Bir hafta içerisinde iki kez hırsızlık olayı yaşanması adliyedeki güvenlik eksikliğini de ortaya çıkardı. Haliç Köprüsü altında bulunan ve 4 ayrı bloktan oluşan Beyoğlu Adliyesi'nin girişinde gece sadece iki polis görev yapıyor.