kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
20 yaşındaki F. Ergün dört gündür kayıp...

'Kiramı istedim kızımı kaçırdılar'

İbrahim GÜRBAŞ SABAH
Kiracısının oğlunun, kızını kaçırdığını öne süren baba, kızını aradığında kendisine "İcradan vazgeç, kızını bırakalım" dendiğini iddia etti..
Dükkânını 20 ay önce kiraya veren ancak bugüne kadar hiç kira alamayan Feridun Ergün, icra takibi başlattığı için kızının, kiracısının oğlu tarafından kaçırıldığını iddia etti.

'NİŞANLANIP AYRILDILAR'
Bursa'nın İnegöl ilçesinde oturan Feridun Ergün, evinin de bulunduğu sokaktaki dükkânını, 20 ay önce perdecilik yapan Beytullah Y.'ye kiraladı. Ancak Y., o tarihten beri hiç kira ödemedi. Borç 17 bin YTL'yi aşınca, geçen cumartesi kiracısına kendisini icraya vereceğini söyleyen Ergün, pazartesiye kadar süre tanıdı. Aynı gün Ergün'ün kızı Fatma Ergün (20) kapının önüne indi. Kızının çığlıklarını duyan Ergün balkona koştuğunda, kiracısının oğlu Emir Y. ile bir kişinin kızını bir otomobile bindirip kaçırdığını gördü. Kızının daha önce Emir Y. ile nişanlandığını ama anlaşamayıp ayrıldıklarını da anlatan baba, Emir Y.'yi cep telefonundan aradığında, "İcradan vazgeç kızını getireyim" dediğini iddia etti.
Haberin fotoğrafları