kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Solu da varmış

F.Bahçe'nin ilk golünün sahibi Roberto Carlos, sarı-lacivertli formayla sol ayağıyla siftah yaparken, adeta bir füzeyi andıran vuruşuyla da alkışlandı..
Fenerbahçe'nin süper yıldızı Roberto Carlos dün gece jeneriklere geçecek bir gol attı. Geçen sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Sevilla mücadelesinde sakatlanarak uzun bir süre sahalardan uzak kalan Roberto Carlos, 2008-2009 sezonuna hazır girerek, sezonun ilk resmi golüne imzasını attı. Real Madrid ve Brezilya formalarını giyerken sol ayağıyla ceza alanı dışından ve firikikten attığı gollerle meşhur olan Carlos, geçen sezon Fenerbahçe'de iki gol kaydetmiş, bunlardan birini kafa ile diğerini de sağ ayağıyla filelere göndermişti. Brezilyalı futbolcuya sol ayağıyla ilk golünü dün MTK Budapeste maçında kaydetti. 15. dakikada Uğur Boral'ın önüne bıraktığı topa yaklaşık 25 metreden sol ayağıyla nefis vuran Carlos, ligde ve Avrupa'da sezonu açtı.

KADIKÖY'DE MÜTHİŞ SERİ

Sarı-lacivertlilerin Avrupa kupalarında Şükrü Saracoğlu'ndaki yenilmezliği MTK karşısında da sürdü. 13 maçtır evinde bileği bükülmeyen Fenerbahçe, 10. galibiyetini alırken, üst üste 7. galibiyetine imza attı. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 6 maçını da kazanan sarı-lacivertliler dün gece de, daha önceki iki eşleşmede elendiği MTK'ya karşı avantaj sağladı.
Haberin fotoğrafları