kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Maçtan notlar

Dumansız Kadıköy!
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı da 'Dumansız Hava Sahası' ilan edildi. Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, öncelikle 4207 sayılı yasa ile kamunun ortak kullanım alanlarında ve iş yerlerinde sigara ile diğer tüm tütün ürünlerinin kullanılmasının yasaklandığı hatırlatılarak, Saracoğlu'nda da 'Dumansız Hava Sahası' uygulamasına geçildiği belirtildi.

Rambo geri döndü!
Fenerbahçe tribünlerinin 'Rambo' lakabını taktığı taraftar Okan Güler maç öncesi sahaya girdi. Sarı-lacivertli futbolculara koşan 'Rambo' Okan, Roberto Carlos'un bacağına sarıldı. Güvenlik görevlileri, fanatik taraftarı yıldız futbolcudan ayırmakta oldukça zorlanırken, Carlos ve takım arkadaşlarının bu sahneleri gülerek izledikleri dikkat çekti.

Emre bitti, sıra Arda'da
Sezonun ilk resmi maçını MTK Budapeste ile yapan Fenerbahçe'yi taraftarları yalnız bırakmazken tribünde yine renkli görüntüler yaşandı. Ezeli rakipleri Galatasaray'a gönderme yapan bir grup taraftarın, "Emre bitti, sıra Arda'da" şekinde açtıkları pankart büyük ilgi gördü. Ayrıca Migros tribününe de Güngören saldırısına tepki olarak, "Terörü lanetliyoruz" pankartı asıldı.