kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aslan De Sanctis

YAŞAR YALÇIN
G.Saray'ın De Sanctis'le anlaştığı İtalyan ve İspanyol medyasında da yer aldı. İspanyol Marca gazetesi, tecrübeli kalecinin 550 bin euro kiralama ücreti karşılığında sarı-kırmızılı takımda oynayacağını belirtti..
Bu yaz transfer çalışmalarında farklı bir strateji izleyen ve sürpriz anlarda ilginç isimlere imza attıran Galatasaray'ın Morgan De Sanctis harekatı İtalyan ve İspanyol medyasında da yer buldu. Ünlü İtalyan futbol sitesi Calciomercato, sarıkırmızılıların De Sanctis'le ve kulübü Sevilla'yla anlaşmaya vardığını yazdı.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

İspanyol Sport ve Marca gazeteleri de transferi okuyucularına duyurdu. Marca gazetesi, tecrübeli file bekçisinin kiralık olarak Galatasaray'da forma giyeceğini ve Cimbom'un Sevilla'yla 550 bin euro kiralama ücreti ödeyeceğini iddia etti. Aynı gazete, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması durumunda bu rakama 50 bin euro ekleneceğini, gruptan çıkılması durumunda ve atlanacak her turda fiyata 50'şer bin euro daha ilave edileceğini öne sürdü.

İLK İTALYAN
Galatasaray'ın kalesini koruyacak ilk İtalyan file bekçisi unvanını taşıyacak olan De Sanctis'in, iki gün içinde Galatasaray'ın Almanya kampına katılması bekleniyor. Sarı-kırmızılı yöneticiler, tecrübeli kalecinin bir an önce, bugün Almanya'ya gidecek takımla birlikte çalışmalara başlamasını istiyor. Öte yandan kurmaylar, kaleci transferinin ardından forvet arayışlarına kaldıkları yerden devam edecek. Cimbom'un bu mevkii için gözdesi ise halen Bayer Leverkusenli Stefan Kiessling.