kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Toraman'a af yolu

FATİH DOĞAN
İbrahim Üzülmez'le kavga ettiği için satılığa çıkarılan İbrahim Toraman, Demirören ile görüşüp özür diledi. Af çıkması beklenen Toraman'ın bugün yapacağı açıklama ise son anda ertelendi..
Beşiktaş'ta, İbrahim Üzülmez ile 'terlik kavgası'na tutuşarak kadro dışı kalan ve oldukça yüksek bir bonservis bedeliyle (4.5 milyon euro) satılığa çıkarılan İbrahim Toraman'a af you açıldı. Başkan Yıldırım Demirören'le dün 10 dakika süren bir görüşme yapan Toraman, özür dileyerek takımdan ayrılmak istemediğini söyledi. Toraman görüşmeyle ilgili olarak, "Kendisiyle ilk kez bir araya geldim. Hatamın farkındayım. Yeniden Beşiktaş'la antrenmana çıkacağımı söyleyemem ancak ilerleyen günler ne gösterir bilemiyorum. Ancak ne olursa olsun burası benim yuvam" değerlendirmesini yaptı.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

UYARI, ERTELEME GETİRDİ
Daha önce İbrahim Üzülmez'le birlikte camianın karşısına çıkıp özür dilemekten kaçınan Toraman, başkanın net bir cevap vermemesine karşın, bugün saat 13.00'te basın toplantısı düzenleyerek camiadan ve yönetimden medyanın önünde özür dileme kararı aldı. Ancak bazı yöneticilerin, "Basın toplantısı için doğru zaman değil" diye uyardığı Toraman toplantıyı ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı. Öte yandan oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, İspanyol kulübü Osasuna'nın Toraman'a 1.5 milyon euro'luk teklif yapacağını öne sürdü.