kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Belediye Başkanı'ndan göbek şov

Yeni Haber
Tekirdağ'ın AK Parti'li Belediye Başkanı Ahmet Aygün, belediye halk oyunları ekinin TRT 1'de yayınlanan yarışmada ikinci olmasını roman havası eşliğinde göbek atarak kutladı.

Kendine özgü oyun stili ile oynayan başkana belediye çalışanları da "Yandan başkanım, yandan" diye tempo tuttu.

TRT'de yayınlanan ve 13 hafta süren 'Altın adımlar' halk oyunları yarışmasında ikinci olarak büyük bir başarıya imza atan Tekirdağ Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Başkan Aygün'ün kendileri için verdiği yemekte biraraya geldi.

Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan'ın da katıldığı yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Aygün, başarının kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken, "Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman en iyinin peşindeyiz. Halk oyunları ekibimiz bu anlamda büyük bir başarı kazanmıştır. Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren 8 branşta da sporcularımız büyük başarılar kazandılar. Amacımız bu başarıları daha da ilerilere taşımak" dedi.

Başkan Aygün, yemeğin ardından halk oyunları ekibinin oyunlarına eşlik etmeyi de ihmal etmedi.

Trakya oyun havaları ile coşan Başkan Aygün hünerlerini sergiledi. Kendine özgü oyun stili ile oynayan başkana belediye çalışanları da "Yandan başkanım, yandan" diye tempo tuttu.

CİHAN