kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sezer'den mektup açıklaması: "Özel ve kirli bir mizah"

Yeni Haber
DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, kendisine yönelik çeşitli iddialara yer verilen bir mektupla ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Söz konusu iddiaların "imzasız bir iftira mektubuna" dayandırıldığını belirten Sezer, konuyu yargıya taşıyacağını bildirdi.

DSP Lideri Sezer, "Ecevit imzalı, tuhaf sorular" başlığıyla yayınlanan mektupla ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Söz konusu mektupta yer alan iddiaların tümünün "imzasız bir iftira mektubu"na dayandırıldığını ifade etti. Mektuptaki "çirkin" yalanları yanıtlamaya gerek duymadığını ifade eden Sezer, açıklamasında şunları belirtti:

"TBMM'de temsil edilen, ancak "dokunulmazlığı' bulunmayan tek parti Genel Başkanıyım. Dolayısıyla, iftira mektubunda yer alan, benimle ve partimle ilgili her türlü maddi, manevi ve ailevi iftira ile ilgili olarak başta Anayasa Mahkemesi olmak üzere adalet yolu açıktır. Gerekli girişimlerde de bulunacağım. "soru önergesi' diye nitelenen bu iftira mektubunun altında "Bülent Ecevit' imzasının yer alması ayrı bir çirkinliktir!. Bu çirkinlik, "özel ve kirli bir mizah' değilse, merhum liderimizin adına da haksızlıktır. İftira mektubu yazıp, medyaya ve TBMM'ye postalayanların ortaya çıkarılması için adli makamlara başvurulacaktır."

(ANKA)