kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yüzüme konuşsunlar

FATİH DOĞAN
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, kendisine tepkili olan yöneticilere meydan okudu: "Gazete sayfalarının arkasına sığınmasınlar. Karınlarından konuşmasınlar"..
Beşiktaş'ta beş önemli yönetim kurulu üyesinin 'Sinan Engin yönetimin önüne geçiyor' gerekçesiyle gösterdiği tepki başkan Yıldırım Demirören engeline takıldı. "Sinan'ı harcatmam, gerekirse ben uyarırım" diyen Yıldırım Demirören'in isteğiyle dün siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde bir yalanlama yayınlandı. Ancak Sinan Engin'e tepki koyan yöneticiler, şaşkınlıkla karşıladıkları bu yalanlama için "Haberimiz yok. Başkanın emriyle siteye konulmuş" ifadesini kullandılar.

"ZARAR GÖRÜYORUZ"
Dün uzun süre isimleri deşifre etmek için uğraşan Sinan Engin'in, Demirören ile yaptığı görüşmede, "Başkanım millet karnından konuşuyor. SABAH'ın dışında da birçok yerde benzer haberler çıkıyor. Ya çıksınlar yüzümüze söylesinler ya da karınlarından konuşmasınlar. Bu durum bize zarar veriyor. Ben de anlamadım; konuşsak da olay oluyor, konuşmasak da" dediği öğrenildi. Sinan Engin dün haberle ilgili "Gazete sayfalarının arkasına sığınmasınlar. Çıksınlar yüzüme söylesinler" dedi.