kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Koltuk değneği ile dolaşan Ferhat Göçer sahnede bir sandalyeye oturmayı tercih etti. Göçer değnekli fotoğraf alınmasına izin vermedi.

Koltuk değnekli çekilmesin

Mustafa DERYAHAN
Birkaç gün önce bir filmin galasına katılan ve koltuk değnekleriyle görüntülenen Ferhat Göçer, İstanbul'daki konserinde önlemini aldı. Göçer, sahne ışıklarını kapattırdıktan ve sahnedeki yerini aldıktan sonra basın mensuplarının fotoğraf çekmesine izin verdi. Kısa bir süre önce geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve tedavisinin ardından konserlerine başlayan Ferhat Göçer, önceki akşam Esenkent'teki Rıfat Ilgaz Açıkhava Tiyatrosu'nda bir konser verdi. 'Risus Performans Geceleri' kapsamında sahneye çıkan Göçer, koltuk değnekleriyle görüntülenmemek için sahnedeki yerini alana kadar basın mensuplarını konser alanına aldırmadı.

ÖZÜR DİLİYORUM
Değnekleriyle sahneye geldikten sonra konserine sandalyede oturarak başlayan Göçer, "Bu şekilde konser verdiğim için sizlerden özür diliyorum. Kısa bir süre böyle iletişim kuracağız" dedi. Konserini sandalyede oturarak sürdüren Göçer, 'Çok Sevdim İkimizi' adlı yeni albümündeki şarkılarını seslendirerek hayranlarına müzik dolu unutulmaz bir gece yaşattı.