kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Efkarlanan Suzan Kardeş başının üzerine rakı kadehi koyup dans etti.

İki gün önce kardeşini kaybetti, 'şov sürer' dedi

MUSTAFA DERYAHAN - MAGAZİN
Daha iki gün önce kardeşini kaybeden Suzan Kardeş, sponsor firmanın erteleme teklifini geri çevirip, sahneye çıktı. Planlandığı gibi Turkcell Arena'da büyük bir çilingir sofrası kuruldu..
BKM'nin Burgaz Rakı sponsorluğunda gerçekleştirdiği Balkan gecesinde Suzan Kardeş sahneye çıktı. Turkcell Kuruçeşme Arena'ya Balkan gecesi için gelenleri, kapıda oyalı mendil dağıtan kızlar karşıladı. Dev bir ağacın gölgesinde, basamaklar halinde tasarlanan kırmızı sahneye Suzan Kardeş, kuzeni Bernard Tulumce'nin tasarımı olan güllerle donatılmış başlık ve kemerli Boşnak şalvarıyla bir gelin gibi çıktı.

MELTEM ÜŞÜTTÜ
Suzan Kardeş; Engin Gürkey ve Nabız grubunun müzikleriyle ısınan sahnesinde ilk olarak 'Site Devoyçina'yı, ardından 'Kako' ve 'Zvezda'yı seslendirdi. Boşnakça, Makedonca Arnavutça ve Roman dilinde şarkılar söylediği konserinde Kardeş, pek çok misafir de ağırladı. Gecede Bulgarca parça seslendirecek olan Meltem Cumbul üşütüp sesi kısılınca şarkıyı söylemedi ama sahneye çıkarak Kardeş'e destek oldu. Ardından Nesrin Topkapı da sahneye çıktı ve dans etti.

HALAY ÇEKTİLER
'Elveda Rumeli' dizisinin oyuncuları Şebnem Sönmez ve Gülçin Santırcıoğlu da Kardeş ile birlikte dans ettiler. Tahta masaları, rengarenk ampulleri ve Folklor Kurumu dansçılarının danslarıyla, gece boyunca dev bir düğün salonu görüntüsünde olan Turkcell Kuruçeşme Arena'da Suzan Kardeş ile birlikte dans edip, halay çekenler arasında Sinemis Candemir ve Altın Adımlar programının jürilerinden Ahmet Demirbağ da vardı. Suzan Kardeş'in dev çilingir sofrasının konukları arasında Belçim Bilgin Erdoğan, Ece Öztarhan, Sibel Bilgiç, Demet Sağıroğlu gibi isimler de yer alıyordu.
Haberin fotoğrafları