kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Hattı

Kaka için teklif 100 milyon euro
CHELSEA Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka için İtalyan kulübüne 100 milyon euroluk bir teklif önermeye hazırlanıyor. 26 yaşındaki yıldız oyuncu için iki kulübün görüşmelerde sona yaklaştığı ve Milan'ın Ronaldinho'yu alması nedeniyle Kaka'nın 100 milyon euro ücret karşılığında gitmesine izin verebiyeceği öğrenildi.

Atletizmde Türkan barajı rekorla aştı
BALKAN Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 3 bin metre engelli koşuda Türkan Erişmiş, olimpiyat (A) barajı olan 9.46'lık rekoru, 9.42 koşarak kırdı. Bayanlar disk atmada 42.68 ile Sekra Türk ikinci oldu.

Hakem Yıldırım kaza geçirdi
FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım trafik kazası geçirdi. Yıldırım beraberinde eşi, kardeşi ve halasıyla birlikte, annesinin ölüm yıl dönümü nedeniyle Kayseri'ye giderken, Kızılağıl mevkinde mucurda kayıp takla attı. Kazada sadece Yıldırım'ın halasının bacağı kırıldı.

Nilay Yiğit imzayı attı
BAYANLAR Basketbol Ligi takımlarından Panküp TED Kayseri Koleji, Beşiktaş Cola Turka'nın milli oyuncusu Nilay Yiğit ile sözleşme imzaladı. Daha önce Fenerbahçe'de de forma giyen Nilay Yiğit 1 yıllık sözleşmeye imza attı.