kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ünlülerin çocukları küçük birer yüzücü oldu

Sıra dışı fotoğrafçı Bennu Gerede, oğlu Kai de dahil olmak üzere sanat dünyasının ünlü çiftlerinin bebeklerini Huggies Little Swimmers bebek beziyle fotoğrafladı. Sergi, 20 Temmuz'da Hillside Tiro'da.....
Bennu Gerede'nin fotoğraflarından oluşan 'Küçük Yüzücüler Fotoğraf Sergisi', Türkiye'nin ilk ve tek mayo-bebek bezi Huggies Little Swimmers sponsorluğunda 20 Temmuz'da Hillside Trio'da sanatseverlerle buluşacak. Sergide, yeni ebeveyn olan ünlülerin bebekleri arz-ı endam edecek. 'Peki bu sergide kimlerin bebeklerinin fotoğrafları var?' diyecek olursanız... Bennu Gerede ve Ahmet Ağaoğlu çiftinin oğlu Kai, Kaya Çilingiroğlu-Feraye Tanyolaç'ın bebeği Kaya, Arzu Balkan ve Tamer Karadağlı'nın çocukları Zeyno, Zeynep Tokuş ve Alp Nuhoğlu'nun bebeği Ali, Burak Hakkı ve Sema Şimşek'in oğlu Rüzgar'ın da bulunduğu toplam 25 bebeğin fotoğrafı bulunacak.

BANYO YAPIYORLAR
Dört çocuk annesi sıradışı fotoğrafçı Bennu Gerede, bu sergide dostlarının bebeklerini, havuzda sevdikleri oyuncaklarla oynarken, banyo için hazırlanırken ve kumda kaleler yaparken görüntüledi. Sergi, 20 Ağustos'a kadar herkese açık kalacak.
Haberin fotoğrafları