kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Özel olarak tasarlanan mayolarda dikiş olmaması sürtünme sorununu çözüyor.

Nike'tan olimpiyat kostümleri

Ağustos ayında gerçekleşecek 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları için Nike, özel tasarımlarıyla sporseverlerin karşısına çıkıyor. Ürünler atletizm, yüzme ve güreş gibi birçok dala özel olarak ve tamamen o dalın sporcusunu rahat ettirmek için tasarlanmış.

Swift yüzme giysileri
Nike Swift mayo, Nike'ın en yenilikçi mayosu olma özelliğini taşıyor. Bu mayo, suyun yüzücünün bedeninde kaymasını sağlıyor. Dikiş izi olmayan mayo, bu sayede sürtünme sorununu en aza indirgiyor. Bacaklardaki dikişsiz kenar modeli de ön plana çıkıyor.

Luna Racer
Yaklaşık 155 gram ağırlığında olan koşu ayakkabısı LunaRacer, flywire teknolojisine sahip... Yani yarışçı orta mesafeli atletizm yarışlarında gösterdiği başarıyı, uzun mesafe koşularında da gösterebiliyor. Çünkü kendini tüy kadar hafif hissediyor.

PreCool Vest:
Nike'ın PreCool Vest adıyla ürettiği bu yelek, tıpkı bir zırh gibi vücuda yapışıyor. Yelek cilde ne kadar yakınsa, içinde kullanılan malzelemeler yardımıyla vücut, o kadar serin kalıyor.

Basketbol giysileri:
Markanın tasarımcıları basketbol formalarına yeniden el attı. Dikişler atletin arkasına alındı ve kumaşın 25 cm'i alınarak ağırlık azaltıldı. Oyuncuları serin tutacak malzeme kullanıldı.
Haberin fotoğrafları