kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Asena

Servet'in gerçek sevgilisi benim

İsmini vermeyen bir kadın Servet Çetin'le fotoğrafını göndererek, sevgilisi olduğunu iddia etti. Çetin "O fotoğraflar çekilirken evde başkaları da vardı" dedi..
Galatasaraylı milli futbolcu Servet Çetin'in adı bir süredir oryantal Asena ile anılıyordu. Hatta ünlü futbolcunun ayağını sakatladığı günlerde, vaktini Asena'nın evinde geçirdiği iddia edilmişti.

* SERVET ÇETİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* ASENA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


Ancak ismini açıklamak istemeyen bir kadın gazeteleri telefonla arayarak, "Servet Çetin'in gerçek sevgilisi benim" dedi. Kimliği ve ünlü futbolcuyla varolduğunu iddia ettiği ilişkisi hakkında hiçbir soruya cevap vermeyen gizemli kadın, "Sadece bu ilişkinin bilinmesini istiyorum; o kadar" demekle yetindi. Meçhul sevgili, iddiasını ispatlamak için ünlü futbolcuyla çekilmiş fotoğraflarını eposta aracılığıyla gönderdi. İnternet aracılığıyla gönderilen fotoğraflara şu yazılı açıklama eklenmişti: "Çıkan haberler karşısında bir süre sessiz kalmak istedim, ancak bu haberler beni çok üzüyordu. Ben de daha fazla dayanamayıp ilişkimi açıklamak istedim. Servet'in gerçek sevgilisi benim. Bu tarz haberlerin neden çıktığını anlayamıyorum. Asena da kim oluyormuş? Asena'nın bu tarz haberler sayesinde reklamını yaptığını düşünüyorum. Bizim çok mutlu bir beraberliğimiz var. Artık herkes Servet'in gerçek sevgilisinin kim olduğunu öğrenmeli."

SERVET: YALNIZ DEĞİLDİK
Peki Servet Çetin bu iddia için ne diyior? Şu an kamp için Almanya'da bulunan ünlü futbolcu "gizemli sarışın" için "Tam olarak hatırlamıyorum" dedi. "Hatırladığım kadarıyla o fotoğraflar çekilirken evde başkaları da vardı" diyen ünlü Çetin sözlerini "Şu anda sevgilim filan yok" diyerek bitirdi.
Haberin fotoğrafları