kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İstanbul'da ev arıyor

Esin ÖVET / MAGAZİN
Belçika'da yaşayan ve İstanbul'da ev arayan Hadise "Temelli yerleşmeyi düşünmüyorum. Yurtdışındaki rahatlığı burada bulamam" dedi..
Belçika'da yaşayan ve "Stir Me Up" parçasıyla üne kavuşan şarkıcı Hadise, Türkiye'ye ısındı. Sık sık konser için İstanbul'a gelen güzel şarkıcı, İstanbul'da kendisine bir ev arıyor.

ÇOK GÜZEL ŞEHİR
Belçika'da ailesi ile yaşayan ve Türkiye'ye yerleşmeyi düşünmediğini söyleyen sanatçı yine de İstanbul'da da bir evi olmasını istediğini belirtti. Hadise "İstanbul bugüne kadar gördüğüm en güzel şehir ama bir türlü gezmeye vakit bulamadım. Çünkü İstanbul'a ancak konserim olduğu zaman gelip hemen geri dönüyorum. Ama burada da bir evim olsun istiyorum. Fakat yerleşmeyi ve temelli burada kalmayı düşünmem" dedi.

OTELDEN SIKILDIM
"Belçika'daki rahatlığı burada bulamam" diyen Hadise şöyle devam etti: "Çoğunluğu Türkçe parçalardan oluşan bir albüm hazırlıyorum. Bu albüm çıktığı zaman vaktimin çoğunu Türkiye'de, özellikle İstanbul'da geçireceğim. O yüzden burada bir evim olması çok güzel. Çünkü buraya geldiğim zaman hep otelde konaklıyorum."