kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nicole Richie'ye kızının bakımında babası Lionel Richie (sağda) çok yardımcı oluyor.

Eğer kızım dövme yaptırırsa çok üzülürüm!

Çiçeği burnunda anne Nicole Richie, ailesiyle birlikte Harper's Bazaar dergisine poz verdi. Lionel Richie de ilk kez torunuyla objektiflerin karşısına geçti..
Küçük kızları Harlow'la birlikte Los Angeles'taki yeni evlerinde yaşayan Nicole Richie ve Joel Madden çifti, alışılagelmiş Hollywood yıldızlarından çok daha farklı olan yaşam tarzlarıyla dikkat çekiyor. Kızlarının doğumundan bu yana çok fazla göz önünde olmak istemeyen çift, Harper's Bazaar dergisi için özel bir çekim gerçekleştirdi. Bu çekime minik Harlow'un dedesi ünlü şarkıcı Lionel Richie de katıldı ve torunuyla ilk kez poz vermiş oldu.

İLK ÜÇ AY BENİ ZORLAMADI
Anneliğin hayatında yaşadığı en inanılmaz tecrübelerden biri olduğuna dikkat çeken Nicole Richie, "Herkes anneliğin ilk üç ayının ne kadar zor olduğundan bahsediyor ama ben bayılıyorum" diye konuşuyor. Kızlarının doğumundan sonra New York'ta bir apartman dairesi alan çift, kısa süre sonra oraya taşınmaya hazırlanıyor. İleride kızının özgürlüğüne çok fazla karışmayacağını belirten Richie, "Dürüst olmam gerekirse, eğer dövme yaptırırsa çok üzülürüm" diyor nişanlısının dövmelerini fark edip gülerek... Madden'in harika bir baba olduğunu da sözlerine ekliyor.
Haberin fotoğrafları