kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Savaş çifti, zamanlarının çoğunu bahçede geçirmeyi tercih ediyor.

Savaş çifti şehirden sıkıldı soluğu Kemerburgaz'da aldı

Oyuncu Ragıp Savaş ve ailesi, Kemerburgaz'da, şehre yakın ama kendilerini sayfiyede hissedecekleri bir ev yaratarak huzur yuvalarını kurmuş..
İLİŞKİLİ HABERLER
Savaş çifti şehirden sıkıldı soluğu Kemerburgaz'da aldı
Elle dergisi geçtiğimiz ay, Kemerburgaz yollarına düştü ve güzel bir yaz günü, başarılı oyuncu Ragıp Savaş, eşi Fadime ve minik kızları Nil ile evlerinde buluştu. İki yıl önce evlenen Savaş çifti Rumeli Hisarüstü'ndeki evlerini kapatmış, Kemerburgaz'da bir ev arayışı içine girmişler. 2006'da Beyaz Konaklar'daki bahçe katı evlerine taşınmışlar. Kemerburgaz'ı sakinliği ve bebek büyütmeye elverişli, Beyaz Konaklar'ı da güzel bir butik site olmasından dolayı tercih etmişler.

HER FİKİR RAGIP SAVAŞ'A AİT
Evde naturel tonların ağırlığı hissediliyor ve net çizgiler dikkat çekiyor. Eşyaların tamamı yeni alınmış, eski evlerinden hiçbir şey taşımamışlar yeni yuvalarına. Mobilyaların tamamı Koleksiyon'dan, aksesuvarlar ise Mudo Concept ve Ikea'dan alınmış. Mobilyalardan aksesuvarlara, aydınlatmadan renk kullanımına her fikir Ragıp Savaş'tan çıkmış. Fadime Savaş, eşinin dekorasyon işine çok meraklı olduğunu söylüyor, hatta "Tiyatrocu olmasaymış kesin iç mimar olurmuş" diyor!

BAHÇE İÇİN SEÇTİLER
Ünlü tiyatrocu her odanın bir duvarının, renklere uygun şekilde duvar kağıdı ile kaplanmasını sağlamış, banyolar ve mutfağın orijinalini kırdırarak yeniden yaptırmış, ışıklandırmaları ustalarla beraber kendisi takmış... Bahçe bölümü, çiftin bu evi seçmesinin ana sebebi. Bebeğin sağlıklı gelişimi için doğayla birlikte olmasının iyi bir fikir olacağını düşünmüşler...
Haberin fotoğrafları