kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
YAYLADA YAKALANDI Jandarma, olayın ardından katil zanlısı Emin Doğuş’u suç aleti pompalı tüfekle birlikte Akarca Yaylası’nda yakaladı.

Âşık olduğu kızın ailesini katletti

Murat KARAMAN SABAH
Osmaniye'de bir genç, sevdiği kızla görüşmesini engelleyen kızın babası dedesi ve eniştesini tüfekle öldürdü..
Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki olay Koçlu köyünde önceki gün meydana geldi. İddiaya göre Emin Doğuş (24), köyde yaşayan 16 yaşındaki E.M. adlı kızı seviyordu. Bunu duyan genç kızın babası Mustafa Menekşe (40), bir süre önce Doğuş'u "Kızımdan uzak dur" diye uyardı. Önceki akşam Mustafa Menekşe, babası ve eniştesi Muhammet Sezer'le birlikte yolda yürürken, Emin Doğuş'la karşılaştı. Taraflar arasında yine gencin E.M.'ye olan ilgisi nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede tartışma kavgaya dönüştü ve Doğuş, sevdiği kızın yakınları tarafından darp edildi.

'TARLA PAYLAŞIMI' İDDİASI
Olay yerinden ayrılıp evine giden Doğuş, yediği dayağı gururuna yediremedi. Evde bulunan pompalı tüfeği alan öfkeli genç, Menekşe ailesinin oturduğu Süleymaniye mahallesine gitti. Çılgın genç, evin bahçesinde oturan Mustafa Menekşe ile babası Seydi Menekşe (66) ve eniştesi Muhammet Sezer'i (42) pompalı tüfekle vurduktan sonra kaçtı. Kanlar içinde kalan kişilerden 2'si olay yerinde, biri ise kaldırıldığı hastanede öldü. Öte yandan otopsiden sonra cenazeleri alan ölenlerin yakınları, cinayetin tarla paylaşımı yüzünden gerçekleştirildiğini iddia etti.