kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
YILDIRIM'INGÖZDESİ... John Carew, uzun boyu ve güçlü fiziği ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da gözdesi durumunda.

Güiza'nın yedeği Carew

DENİZ DERİNSU
F.Bahçe yönetimi, EURO 2008'de iki gol atan Güiza'nın taliplerinin artması üzerine alternatif isimleri de araştırmaya başladı. Listenin başındaki ilk isim John Carew. Sırp Zigic de listede.....
Fenerbahçe'nin transferini bitirmek için çalıştığı İspanyol golcü Dani Güiza'nın taliplerinin çoğalması sarı-lacivertlileri alternatif arayışlara yöneltti. İspanyol AS Gazetesi dünkü haberinde F.Bahçe'nin İspanyol futbolcu ile her konuda anlaştığı ancak kulübü Mallorca'ya futbolcunun bonservisi konusunda halen bir ödeme yapmadığını yazarken, Güiza'nın Avrupa Şampiyonası'nda İspanyol Milli Takımı ile gösterdiği yüksek form grafiği ve attığı gollerden sonra peşindeki takımların sayısının arttığını da vurguladı. Bu takımların başında Barcelona var. İngiltere'den Manchester City ve Tottenham ile İtalya'dan Roma da Güiza'nın peşinde. Güiza SABAH'a yaptığı özel açıklamada Fenerbahçe'den teklif aldığını ve gelebileceğini açıklamıştı.

*DANİ GÜİZA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

CAREW YİNE LİSTEDE
Sarı-lacivertli yönetim ise Güiza'nın bir başka kulübe gitmesi halinde zor durumda kalmamak için alternatif isimleri de araştırıyor. Bu isimlerin başında Norveçli John Carew geliyor. Ayrıca Valencia formasını giyen Sırp golcü Zigic de alternatiflerden biri durumunda.