kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
GÜZELLER GEÇİDİ Almanya’nın genç yıldızı Bastian Schweinsteiger’in kız arkadaşı Sarah Brandner ile İspanya’nın file bekçisi Iker Casillas’ın sevgilisi Eva Gonzelez gibi güzeller de, EURO 2008’in final maçında tribündeki yerlerini alacak.

Almanlar çıkarma yaptı

100 bin Alman'ın final maçını izlemek için Viyana'ya geldiği açıklandı. Olay çıkmasını önlemek için 800 Alman polisi stat önünde görev yapacak..
Ülkelerinin 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda finale yükselmesi, Almanlar'ın Avusturya'nın başkenti Viyana'ya akın etmesine neden oldu. Avusturyalı yetkililer, final karşılaşmasını izlemek için 100 bin Alman vatandaşının Viyana'ya giriş yaptığını açıkladı. Yetkililer, stada giremeyen Almanlar için kent merkezindeki taraftar bölgelerinde gerekli hazırlıkların yapıldığını belirtti. Fanatik Almanlar'ın olay çıkarmasını önlemek için tedbir alan yetkililer, Avusturya polisine yardım etmek için 800 Alman polisinin görev yapacağını ifade etti.

VIP PARTİSİ GİBİ OLACAK

Almanya ve İspanya arasındaki 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası, deyim yerindeyse 'VIP Parti'ye de sahne olacak. İspanya Kralı Juan Carlos, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Liechtenstein Prensi Fürst Albert, Los Angeles Galaxy'nin yıldız futbolcusu David Beckham ve İspanyol opera sanatçısı Placido Domingo gibi isimlerin Ernst Happel Stadı'na gelerek finali izleyecekleri öğrenildi.