kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aragones: "Gidiyorum"

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin ön sözleşme imzaladığını açıkladığı İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis Aragones, "Gidiyorum, çünkü kalmam için bir şey yapmadılar" diyerek, İspanyol Futbol Federasyonuna sitemde bulundu.

*LUİS ARAGONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bugün Almanya ile oynanacakları final maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Aragones, İspanya Millli Takımı'ndaki döneminin yarın sona ereceğini belirtti. Eleme gruplarından çıkarak Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmaya hak kazandıklarında, "kimsenin kendisine bir şey söylemediğinden" yakınan Aragones, "Ben de gitmeye karar verdim. Artık geri adım atmak yok. Gitmek istediğimin başkaları tarafından kullanılmasını istemiyorum" dedi.70 yaşınaki tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle tamamladı:

"Bana inanan bir gruba sahip olduğumdan dolayı mutluyum. Başta ben olmak üzere hepimiz kötü günler geçirdik. Bunların hepsi bizi birbirimize bağladı. Avrupa Kupası elemelerine kötü başladık, sert eleştiriler aldık. Ama şimdi çok güzel bir grup var. Futbolcular çalışma yöntemimi seviyorlar."

AA