kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ben iyiyim Turp gibiyim

Öner ÖNGÜN
Pop müzik ustası Ferdi Özbeğen, sağlığının kötüye gittiği yolundaki haberleri "Sağlığım gayet iyi. Turp gibiyim" diyerek yalanladı..
Geçtiğimiz günlerde görsel basında sağlığının kötüye gittiği haberleri yayınlanan Ferdi Özbeğen, sağlığının gayet iyi olduğunu açıkladı ve "Turp Gibiyim" dedi. Sekiz yıldır prostat kanseriyle mücadee ettiğini, ilaçlarla kanseri durağan hale getirdiğini anlatan Özbeğen, geçtiğimiz yıl da akciğerinde bir problemle karşılaştığını ve ameliyatla bu kanserin de üstünden geldiğini ifade etti.

STAR BELLİ!
Özbeğen, "Türkiye'nin dünyaya açılabilecek starı yok mu?" sorusunu da şu sözlerle yanıtladı: "Tabii ki var. Tarkan Rusya'da Kızılmeydan'ı doldurabiliyorsa stardır. Fazıl Say, dünyanın neresine giderse gitsin tanınıyor. Dünya starı aranıyorsa bu Fazıl Say'dır." Cover şarkıları beğenmeyen usta müzisyen sözlerine şöyle devam etti: "Bizim müziklerimizi rockçılar alıp yorumluyor ama çok kötü oluyor. İki kardeş 'Evleri Boyalı Direk' türküsünü flamenko söylüyor. Ama söyleyen kızımızın sesi flamenko sesi değil! Biz hiçbir zaman atılım yapamıyoruz. Bütün kızlarımız Ajda Pekkan'a dua etsin. O şarkıları okumasa kim şarkı söyleyecekti."