kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
EKREM DAĞ

Şampiyonluk için buradayım

VAHAP HACIOĞLU
Beşiktaş'ın yeni transferi Ekrem Dağ yeni sezona fırtına gibi gireceğini iddia ederek, "Tek hedefim bu forma altında şampiyonluk yaşamak" dedi..
Geçtiğimiz sezon Gaziantepspor'da sergilediği başarılı performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Ekrem Dağ, bu sezon Beşiktaş forması için ter dökecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın alınmasını ısrarla istediği ve transferi için uzun pazarlıkların yapıldığı 28 yaşındaki orta saha oyuncusu yeni takımı ve gelecek sezon ile ilgili SABAH'a özel açıklamalar yaptı. Kendisine güvenenleri asla utandırmayacağını ve aldığı her kuruşun hakkını sahada vereceğini kaydeden Ekrem, "Daha Avusturya'da Sturm Graz'da oynarken Beşiktaş'a gelmeyi isterdim. Bana verilen şansı iyi değerlendireceğim. Orta sahanın iki kanadında da oynayabilirim. İki ayağımı da iyi kullanıyorum ve kendime güveniyorum. Beşiktaş'a şampiyonluk yaşamak için geldim. Tek hedefim bu. İnşallah başaracağız" diye konuştu.

BÖYLESİ BAŞKA YERDE YOK!

Yeni sezonun başlamasını büyük bir heyecan içinde beklediğini ve en çok İnönü Stadı'nda Beşiktaş taraftarı önüne çıkmayı hayal ettiğini belirten tecrübeli futbolcu, "İnönü'nün atmosferi başka hiçbir yerde yok. Türkiye'de hatta dünyada böyle taraftarı olan bir takım yoktur. Gelecek sezon şampiyon olup onlara hak ettiği mutluluğu yaşatmak zorundayız" ifadesini kullandı.

GÖNLÜM TÜRKİYE'DEN YANA

EURO 2008'de Avusturya Milli Takımı'na çağrılmayı beklendiğini söyleyen Ekrem Dağ şunları söyledi: "Daha önce teknik direktör ile konuşmuştuk ancak beni kadroya almadı. Avusturya forması giymediğim için Türk Milli Takımı'nda oynayabilirim. Benim gönlüm Türkiye'den yana. Beşiktaş'taki performansımla Milli Takım'a yükseleceğime inanıyorum."