kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Sahaların yeni yıldızı Sportive
FUTBOL sahalarına ve spor salonlarına yeni bir yıldız geldi. "Yüzde yüz Türk malı" sloganıyla hazırlanan ve sporcu sağlığı düşünülerek yaratılan Sportive marka ayakkabılar, sahalardaki ve salonlardaki verimi artırmak için tasarlandı. Kaybedenlerin değil kazananların tercihi olan Sportive marka ayakkabılar, uygun fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Sivasspor'un rakibi OFK Grbalj

TÜRKİYE'Yİ İntertoto Kupası'nda temsil edecek olan Sivasspor'un rakibi Karadağ'ın OFK Grbalj... Kupanın 2. turunun ilk maçı 5/6 Temmuz, rövanşı ise 12/13 Temmuz'da oynanacak.

Trabzonspor imzaları attırdı
TRABZONSPOR, Lille takımından aldığı kaleci Tony Sylva ve Hamburg'dan transfer ettiği Fatih Altundağ'a dün resmi imzayı attırdı. Sylva ile 2, Altundağ ile 3 yıllık anlaşma sağlanırken, 33 yaşındaki kaleci, "Yaşıma bakmayın. Ben daha gencim ve Trabzon'da başarılı olacağım" dedi. Fatih ise bordo-mavili formayı giymekten mutluluk duyacağını söyledi.

Kocaelispor'a Sırp savunmacı
SÜPER Lig'in yeni takımı Kocaelispor, geçen sezon Kızılyıldız takımında forma giyen 26 yaşındaki defans futbolcusu Dusan Andjelkoviç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Asbaşkan Muammer Çelik, Süper Lig'de tutunmak istediklerini belirterek, "Yakında 4 transfer daha yapacağız" dedi.

Ukrayna ve Polonya'ya uyarı

UEFA Başkanı Michel Platini EURO 2012'nin ev sahipleri Polonya ve Ukrayna'yı sert biçimde uyararak, başkentlerindeki stadyumların bitirilmemesi halinde turnuvanın kendilerinden alınacağını söyledi. "Stadyum yoksa turnuva da yok" diyen Platini, bu konudaki son kararın 25-26 Eylül'de verileceğini belirtti.

İpek Şenoğlu şampiyon oldu
MİLLİ tenisçi İpek Şenoğlu, Fransa'da düzenlenen 25 bin dolar ödüllü turnuvada çiftlerde Alman partneri Anna Lena Gornefeld ile birlikte şampiyon oldu. Şenoğlu ve Gornefeld, final maçında Çinli rakipleri ve turnuvanın 1 numaralı seri başı olan Han-Xu çiftini 6-3 ve 6-4 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Şenoğlu, WTA sıralamasında ilk 100'ü garantiledi.

Kemal Merkit yine başardı
MOTORSPORLARINDA yıllardır ülkemizi başarıyla temsil eden ve Türk Telekom sponsorluğunda yarışan Kemal Merkit, ilk defa düzenlenen Transorientale Rallisi'nde Türk bayrağını taşıdı. Merkit, 12 Haziran'da Rusya'da St.Petersburg'da başlayan ve dün Çin Seddi'nde sona eren yarışı, mekanik sorunlar yaşamasına rağmen bitirmeyi başardı.
Haberin fotoğrafları