kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bizim için en buruk final

GALİP ÖZTÜRK
Şanssız bir şekilde kaçırdığımız EURO 2008 finalinde Almanya ile İspanya karşı karşıya geliyor. Viyana'da saat 21:45'te başlayacak maçı atv ekranlara getiriyor..
7 Haziran tarihinde İsviçre-Çek Cumhuriyeti maçıyla başlayan ve insanları üç hafta boyunca tutkuyla futbol topunun peşinden koşturan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası bugün sona eriyor. İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenlediği turnuvanın, Viyana'nın Ernst Happel Stadı'ndaki finalinde Almanya ile İspanya karşı karşıya geliyor. Ortaya koyduğu performansla EURO 2008'in kuşkusuz en renkli takımı olan ayyıldızlı ekibimizin Almanya'ya elenerek şanssız bir şekilde finali kaçırması, İtalyan hakem Roberto Rosetti'nin saat 21:45'te başlatacağı karşılaşmanın bizim için buruk şekilde izlenmesine neden olacak.

MAÇIN FAVORİSİ İSPANYA
Bu turnuvada tek şampiyonluğunu 1964 yılında Sovyetler Birliği'ni yenerek kazanan ve en son finalini 1984 senesinde oynayan İspanyollar, şu ana kadar gösterdiği performansla finalin favorisi olarak işaret ediliyor. Ancak bu akşam Avrupa Şampiyonası tarihindeki 6. finaline çıkacak olan ve 3 kez mutlu sona ulaşmayı başaran Almanya'nın klasik tabirle "Turnuva takımı" olması, karşılaşmanın ne kadar heyecanlı geçeceğinin sinyallerini veriyor.
Haberin fotoğrafları