kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Trafikten başka her şeyi özlüyorum

* NBA'de yeri geliyor 3-4 maç yaptığımız oluyor. Bu yüzden idmanlarda fazla zorlayıcı bir uygulama tercih edilmiyor. Maç tempoları gerçekten ağır oluyor. İdmanlarda ise vücudumuzu yormadan bir sonraki maça hazır tutacak programlar hazırlanıyor. İdman yerine maç yapıyoruz demek daha doğru bir söylem olacaktır.

* Basketbolda hareketleri yapmanızı sağlayan en kritik bölge karın ve fıtık bölgesidir. Koşabilmek ve sıçrayabilmek için bacakları kuvvetlendirmeyi seviyorum. Halterle yaptığım çalışmalarda ise kollarımıza ağırlık veriliyor. Yine de benim için karın bölgesi en iyi sonuç veren bölge.

* NBA'de 'Kendini en çok geliştiren oyuncu' seçilmem açıkçası benim için de sürpriz oldu. Sekiz senedir NBA'deyim ve 29 yaşındayım. Genelde bu tarz bir unvan alttan gelen yeni ve genç isimlere verilir. Uzmanlar yaşımın dezavantaj olduğunu söylüyordu ancak çalışmalarım ve gelişmem takdir edildi. Sonuçta bu bir takım oyunu. Takımı galibiyete taşımak için elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştım. Bireysel olarak böyle bir başarıyla bir ilki gerçekleştirdiğimi düşünüyorum. Bu da benim için oldukça gurur verici bir olay

* Türkiye'de trafik dışında her şeyi özlüyorum. İstanbul çok özel bir kent. Geride bıraktığım her şeyi özlediğimi söyleyebilirim.